П`ятниця, 29.03.2024, 07:30
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 124
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 22 » Літератуно-музичний захід «У царстві мудрості, історії і тиші»
14:38
Літератуно-музичний захід «У царстві мудрості, історії і тиші»
Бібліотека-море книг,
Бібліотека - храм науки…
Переступайте наш поріг,
Беріть скарби нетлінні в руки!
Вони – це згусток давнини,
Вони – це всіх віків розмова.
Вони прийшли із давнини,
Як наша виспівана мова.
 
     19 вересня в Публічно-шкільній бібліотеці с. Рокитне  пройшов літературно-музичний захід «У царстві мудрості, історії і тиші» з нагоди  65-ї річниці утворення сільської  бібліотеки.
     На святі були присутні люди, які все своє життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань – книгу. Це ветеран бібліотечної справи та керівник  1951-1994 –х років Чецька  Тамара Василівна, бібліотекарі які працювали в сільській бібліотеці Довгаль Валентина Володимирівна, Пахнюк Марина Іванівна, а також директор ЦРБ Скаковець Т.Є., методисти Дудик Л.І., Гуз М.І., бібліотекар ПШБ с. Борове   Фоменко С.І. А також до нас завітали учні 10-го класу Рокитнівського НВК школа І-ІІІ ст. - ліцею та завуч по виховній роботі Євтушок В.П., та бібліотекарі які працюють в нашій бібліотеці: зав. бібліотекою Ничипорчук С.Ф., Кириловець Н.Т., Ковальчук С.Ф., Гордійчук Г.П.
     Ще вчора професія бібліотекар означала книжку видав, книжку прийняв. Ще вчора одні люди вирішували за інших, що їм читати, а кого читати не належить. Сьогодні бібліотечна справа є професією, що вимагає від працівників постійного пошуку, роботи над собою, вдосконалення професійних знань. Бібліотекар є посередником між читачем та світовою інформаційною мережею Інтернет. Бібліотечне покликання – це коли частиною твого життя стають люди та книги. Коли радо зустрічаєш читача, пропонуєш йому літературу, просто поговориш, вислухаєш людину і пам’ятаєш своїх читачів.
     Бібліотекарі радо приймали вітання від найактивнішого читача Лугвищука Ф. А. «учня 11-го класу», а також дитячого вокального та фольклорного колективів СБК с. Рокитне. Своїми піснями порадували присутніх і вокальне тріо Будинку культури. Захід пройшов у теплій,  невимушеній атмосфері.
     А ми завжди пам’ятаймо : «Бібліотека – це той храм, де завжди народжується і зберігається духовність. У давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі». (Сухомлинський В.) 
 З найкращими побажаннями читач Попач Г.Ф.

 
 
Переглядів: 584 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz