Четвер, 28.03.2024, 10:24
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 124
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 14 » Літературно-музична вітальня по творчості письменниці – землячки Ніни Смик «Рідне Полісся – доля моя!..»
12:06
Літературно-музична вітальня по творчості письменниці – землячки Ніни Смик «Рідне Полісся – доля моя!..»

12 листопада в ПШБ с. Рокитне пройшла зустріч з письменницею землячкою, яка народилася і виросла на нашій землі, членом Національної спілки журналістів і письменників України  Ніною Василівною Смик.  На святі були присутні поетеса Рокитнівщини Анна Волошина, голова Рівненської обласної спілки письменників  Анна Андріївна Лимич, яка вручила Ніні Смик квиток члена Національної спілки письменників України, вчителі  і учні Рокитнівського НВК школи І-ІІІст.-ліцею, користувачі бібліотеки.

Вітали гостю колективи сільського Будинку культури: народний аматорський фольклорний колектив «Куточане», дитячий фольклорний колектив «Джерельце»,  жіночий ансамбль Будинку культури. Виконувалися пісні : «Приїзжайте в Рокитне до нас», «А коваль на току», «Я є музика», «За лісом сонечко сідало» та інші. Виступила з бібліографічним оглядом творчості Ніни Смик бібліограф Рокитнівської районної бібліотеки Валентина Олексіївна Єремейчук. А також привітала гостю гарними словами та подарунком Анна Волошина. Сама письменниця дуже цікаво розповідала про  себе, свої твори де і як вона їх писала.

А, ще Ніна Василівна оголосила конкурс оповідань серед користувачів бібліотеки «По зображеннях на обкладинках книг автора», найкращі три отримають у подарунок збірку «Роздуми» з автографом письменниці.

Не залишилась без подарунків і бібліотека, Ніна Василівна подарувала до фонду бібліотеки книгу «Роздуми», «По гострому лезу життя» та автобіографічний нарис, а Анна Андріївна книги «У подиху сонця», «Абетка» та збірку «Майдан. Війна»  видану Рівненською обласною спілкою письменників України.

Свято пройшло в теплій і невимушеній атмосфері.

Ничипорчук С.Ф.
 
 
 
Переглядів: 796 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz