Вівторок, 16.04.2024, 14:51
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 124
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 14

    З метою ознайомлення учасників  з технікою виготовлення  маку 26 червня в ПШБ с. Рокитне було проведено майстер-клас.

    Перед початком занять Ничипорчук С.Ф. розповіла, що побувала у Рівненській обласній  універсально  науковій бібліотеці на майстер класі по виготовленню маку. А потім було проведено заняття, де вона розповідала і показувала нам як робити мак.

    З її допомогою ми навчилися робити мак і надалі будемо запрошувати всіх бажаючих навчитися виготовляти ці чудові весняні квіти.

    Заняття  проходило в невимушеній атмосфері… В кінці всі присутні ділились враженнями та набутими навичками за чашкою чаю з смачним печивом.

Кириловець Н.Т.

  

  

Переглядів: 541 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

    Публічно-шкільна бібліотека  с. Рокитне  турбується про своїх відвідувачів, розширює коло своїх послуг, забезпечує доступ до інтелектуальної, духовної їжі.

    На літній час ми організували літню терасу «Читай і засмагай». Сховавшись в затишному куточку від метушні, тут можна подихати свіжим повітрям, перегортаючи сторінки цікавого журналу, газети чи книги, насолодитися читанням. Бібліотечна літня тераса буде працювати з червня по серпень у погожі дні на території ПШБ.

   Так, у червні були проведені.

   14 червня для відвідувачів тераси було оформлено книжкову викладку для дітей «Канікули щаслива пора». Були виставлені твори дитячих письменників Сокол А.,  «Петрикові канікули» , «Повчальні пригоди хлопчика Колі», Сонечко, Чарівний світ казок,  Герасимеко М. «Політ на черешні» та дитячі журнали «Яблунька», «Малятко», «Юная леді» та інші.

  

    21 червня було викладено літературу «Ліки з Божої аптеки» - це  ХарченкоМ. Лікарські рослини і їх застосування, Смик Г. Знайдеш в рослині порятунок, Божья аптека, Мамчур Ф. Лікарські рослини на присадибній ділянці» тощо.

  

Підготували:

... Читати далі »

Переглядів: 602 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

    7 червня на екскурсію до публічної бібліотеки завітали маленькі користувачі. Тема екскурсії:  «Сучасний світ книжок та комп’ютерів».

Ніна Кириловець.

 

 

 

  

Переглядів: 482 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

    Мета: популяризація літератури, зацікавити дітей читанням та залучити їх до бібліотеки.

    Протягом  червня місяця шкільним відділом бібліотеки було проведено Літні читання «Літо, я, книга – друзі», які включали ряд масових заходів, а саме: був оформлений та діяв книжково-ілюстративний стенд  "Радісне літечко",  який не одноразово використовувався для проведення заходів; виставка-вікторина  "Подорожуємо з казковими героями".  Для учнів  початкових класів  була організована екскурсія  "Віконечко у природу", під час якої учні ознайомилися  з рослинами,та дізналися багато цікавих фактів про них; віртуальні читання "Невгамовний віршограй", учні залюбки слухали вірші сучасних поетів та подивилися ілюстрації до  прочитаних творів на комп’ютері, розгадували вірші-ребуси. Також  була проведена літературна година "Краса навколо нас" , яка допомогла учням розширити уявлення про залежність і зв'язок людини з природою. Не менш цікаво пройшли голосні читання "Віночок загадок та оповідань", відгадуючи загадки учні насторожливо слухали повчальні короткі оповідання.

    Для учнів середнього  шкільного віку були проведенні: електронна презентація "Квіткове царство", де учні милувалися квітами та дізналися про їхнє походження. Була підготовлена та проведена вікторина-гра "У світі рослин та тварин".

Бібліотекарі ліцею:

Ковальчук С.Ф., Гордійчук Г.П.

  

  

Переглядів: 420 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

    З 1 червня в ПШБ с. Рокитне діє промо - виставка «Читай! Формат не має значення.

    Завітавши до бібліотеки на відвідини виставки ви ознайомитесь з «Давніми форматами», «Вічною класикою», «Трендові LOOK-u» саме такими розділами представлена виставка.

    А, ще біля виставки організоване опитування «Лайкни своєму формату читання», саме тут можна кинути свій лайк до скриньки за той формат, якому ви надаєте перевагу – паперова книга, електронна книга..

Запрошуємо на перегляд до  нашої бібліотеки.

Світлана Ничипорчук.

   

Переглядів: 466 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.07.2015 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz