Четвер, 28.03.2024, 15:49
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 124
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 18

     Стартує XIХ обласний фестиваль власної дитячої поезії «Провесінь», який продовжує скликати юні таланти.

     Березнівська центральна районна дитяча бібліотека спільно з відділом у справах сім’ї та молоді Березнівської райдержадміністрації, редакцією газети "Надслучанський вісник" організовують цей конкурс з метою пошуку юних талантів, підтримки обдарованої молоді, розвитку творчих здібностей у дітей, популяризації дитячого читання, виховання літературних та естетичних смаків. До участі запрошуємо дітей віком від 6 до 17 років, які мають власні поезії .

     В зв’язку  зi складним економічним становищем у країні та районі цього року конкурс проходитиме лише в заочному турі.

     Просимо до 1 травня 2016  року  надіслати 2-3 власні поезії, набрані на комп’ютері, вказавши прізвище, ім’я, по-батькові, школу, клас та адресу, назву літературного об’єднання  чи студії  за адресою: Центральна районна дитяча бібліотека, вул. Київська, 7, м. Березне, 34600,  на e-mail: lib_кids@ukr.net

      Переможці конкурсу відзначатимуться дипломами, пам’ятними подарунками.

Детальніше про конкурс за посиланням:

http://berezne.libr.rv.ua/kids/proves.html

Переглядів: 424 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.04.2016 | Коментарі (0)

     З метою популяризації літератури, виховання у користувачів   любові та бережливого  ставлення до книги, розширення читацького світогляду та привернення уваги до бібліотеки, бібліотекарями публічної бібліотеки с. Рокитне Ничипорчук С. Ф. та Кириловець Н.Т.  було проведено тиждень дитячого читання «Дружба з книгою – це свято».

     Були оформлені книжково-ілюстративні виставки «Подорож до країни див», «Нове в періодиці», «Новинки дитячої літератури».

     Захоплюючим знайомством з «домом для книжок» була екскурсія до бібліотеки для дітей дошкільного закладу «Казка». Діти уважно слухали бібліотекаря, який проводив екскурсію, а потім всі слухали цікаві казки та дивилися мультфільми («Нехочуха», «Незнайка» та інші).

     Протягом тижня було проведено літературну вікторину, ерудит-лото «З якої казки», конкурс «Загадки на кмітливість», презентація «Світ бібліотеки і ми у ньому» (про публічну бібліотеку с.Рокитне). Для дітей проводилися огляди енциклопедичних видань «Знання – це сила», день періодики «Країна журналія», а також перегляд мультиків «В гостях у країни Мультляндії».

Світлана Ничипорчук.

  

  

Переглядів: 594 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.04.2016 | Коментарі (0)

     В публічній бібліотеці с. Рокитне днями до Всесвітнього дня здоров’я  проходила година здоров’я «Здорова сімя – здорова держава» для учнів 7-8 класів.

     Всі присутні мали змогу познайомитись з книжковою виставкою «Здоров'я дітей — багатство нації». З представленої науково-пізнавальної та довідкової літератури з фонду бібліотеки можна дізнатися, що наука про те, як зберегти інтелектуальне, соціальне й емоційне здоров'я, називається валеологія; що треба вміти надавати при необхідності першу медичну допомогу; що залежності від згубних звичок можна уникнути; а стан нашого здоров'я залежить від особистого ставлення до нього; і що, врешті решт, бути здоровим значить бути щасливим!
     «Нехай цей безцінний дар — «здоров'я» — завжди радує нас прекрасним духмяним ароматом повно­цінного життя!» - такі слова прозвучали на закінчення години здоров’я.

            Світлана Ничипорчук.

Переглядів: 563 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.04.2016 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz