П`ятниця, 29.03.2024, 07:55
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 124
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Серпень » 28

Бібліотека – філія с. Рокитне КЗ «Рокитнівська ЦБС» – це «живий» багатогранний організм, усі процеси якого спрямовані на задоволення потреб реальних та потенційних користувачів бібліотеки.

Тому на базі бібліотеки – філії було проведено професійне рандеву «Палітра професійної майстерності» для бібліотечних працівників району. 

Зустріч розпочалася з вітального слова користувачів бібліотеки та учасників художньої самодіяльності сільського Будинку культури.

Організатор заходу - провідний методист Рокитнівської ЦРБ Людмила Іванівна Дудик зазначила, що  в бібліотеці створені всі умови для якісного обслуговування читачів. Бібліотека – це дозвіллєвий центр місцевої громади. Це також центр суспільного життя, оазис комфортного перебування, спілкування.

Завідуюча бібліотекою Ничипорчук Світлана Федорівна провела оглядову екскурсію по бібліотеці. В презентації «Рокитнівська сільська бібліотека в колі нових змін»  розкриті всі основні аспекти діяльності книгозбірні.     

Постійно в полі зору бібліотеки – соціокультурна діяльність. Переважна більшість масових заходів проводиться спільно з працівниками сільського Будинку культури. І про тісну співпрацю між закладами культури розповіла художній керівник Попач Ганна Федорівна.

Особливу актуальність  в даний час має музейна експозиція «Народна творчість с.Рокитне». Вона складається з таких розділів: «Співає родина Ковальчуків», «З народного джерела», «Пісня – доля моя». Завдяки музейній діяльності бібліотека стала улюбленим місцем зустрічей та спілкування людей різного віку. Було докладено багато зусиль і власних ресурсів для облаштування музейної експозиції стендами, вітринами для розміщення експонатів. Про це розповіли ведучі заходу  Попач Г.Ф. та Ничипорчук С.Ф., а підтримали їх піснею учасниці колективу «Куточане».

Для популяризації читання неможливо обійтись без співпраці з тими, хто творить  історію села – з талановитими жителями громади.  Великий інтерес і зацікавленість викликала  зустріч з жителькою с. Рокитне, художнім керівником колективу «Куточане» Ганною Панасюк. Вона читала свої вірші про рідний край і героїв АТО, а з внучкою Анною Панасюк виконали повстанський гімн, який сама і написала.

На захід завітали гості Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги на чолі з директором Міхновою Юлією Олегівною.   Представники центру провели для бібліотекарів району захоплюючу гру «Правова монополія».

Сьогодні наша бібліотека – це місце зустрічі не тільки з книгою, а й з людьми, осередок відпочинку, дозвілля. Тому працівники Будинку культури  підготували для колег дійсно святковий захід з піснями, танцями «Ми діти твої, Україно».

Нові формати спілкування, фотозони, майстер-класи – все це дуже подобалося відвідувачам.

В кінці заходу зроблено спільне фото про хорошу зустріч.

... Читати далі »

Переглядів: 288 | Додав: WWWWW_W | Дата: 28.08.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz