Четвер, 02.05.2024, 18:59
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS

Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 124
Друзі сайту


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

   14 січня   В ПШБ с. Рокитне було проведено конкурс колядок і щедрівок «Різдвяно-новорічні передзвони» для різної категорії користувачів. Діти і дорослі колядували: «Нова радість», «В Новім граді Вифлеємі», «Добрий вечір вам…», «Щедрик, щедрик, щедрівочка», «Дивная новина» та інші. Перемогла дружба. Всі дуже гарно колядували і щедрували.

Ничипорчук С.Ф.

Переглядів: 590 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

15 січня (п’ятниця)

Закінчується термін подання:

- звіту про використання РРО та книг обліку розрахункових операцій (розрахункових книжок) за грудень 2015 року, довідки про використані розрахункові книжки.

19 січня (вівторок)

Закінчується термін сплати:

- єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування з доходу фізичних осіб – підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування, за IV квартал 2015 року.

20 січня (середа)

Закінчується термін сплати:

- авансового внеску з єдиного податку за січень 2016 року платниками, віднесеними до 1 та 2 груп;

- єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування з доходу за грудень 2016 року.

Закінчується термін подання:

- декларації з податку на додану вартість за грудень 2015 року;

заяви про вибір квартального звітного (податкового) періоду з податку на додану вартість у 2016 році;

- декларації з акцизного податку за грудень 2015 року;

- податкової декларації зі збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ для споживачів усіх форм власності за грудень 2015 року;

- звіту про суми нарахованої заробітної плати застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (форма № Д4 (місячна)) за грудень 2015 року.

... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: WWWWW_W | Дата: 12.01.2016 | Коментарі (0)

Шановні користувачі!

    Запрошуємо Вас взяти участь у анкетуванні на визначення Кращої книги Рівненщини.

     Анкетування проходить в рамках обласного щорічного конкурсу «Краща книга Рівненщини», що реалізується в рамках обласної Програми розвитку культури Рівненської області на період до 2017 року.

Номінації конкурсу:

1. Прозове видання

2. Поетична збірка

3. Історико-краєзнавче видання

4. Довідкове видання

5. Документальне видання чи мемуари

6. Літературний дебют (книги видані за останні 5 років)

    Анкети можна отримати звернувшись до бібліотекаря.

Також за кращу книгу Рівненщини можна проголосувати он-лайн за посиланнями: 

 - «Краще історико-краєзнавче видання»;

... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: WWWWW_W | Дата: 08.12.2015 | Коментарі (0)

    З метою поглиблення знання учнів про роки голодомору та його наслідки для українського народу у ПШБ с. Рокитне було проведено годину-реквієм «Голод в Україні – сторінки історії», для учнів 8-х класів, присутніх -15 чоловік.

     Виховання в учнів  загальнолюдських цінностей, як основи формування громадянина – патріота України. Формування та розвиток історичної пам’яті поколінь.

     Бібліотекар розповідала про страшні тридцяті роки XX століття.

     Людям довелося пройти через зраду країни, близьких, злидні й постійний страх. І сьогоднішня наша розповідь – про голодомор 30-х років.

     Жахливо, що за гаслом «Наздоженемо і переженемо» стояла смерть мільйонів. Села стали експериментальною зоною. Це був експеримент за право на життя українського народу. Жили за законом джунглів: виживає найсильніший. У світі немає іншої країни, де кожний метр землі покритий безіменними могилами. Хрестів над ними не ставили – не встигали. До цвинтарних книг імен не вносили – в живих не було сил.

     Потім всі дивилися  відео про ці страшні роки (http://www.youtube.com/watch?v=Tjkxtc86IK4)

Ничипорчук С.Ф.

Переглядів: 519 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

     Сенс його життя -  показувати прекрасне в житті, виховувати інших на  позитивних прикладах.

    25 листопада 2015 р. в шкільній бібліотеці з учнями 11-Б класу була проведена  електронна презентація «Олександр Довженко», з метою  ознайомити учнів із життєвим та творчим шляхом письменника,  познайомити з світом його захоплень, колом спілкування, місцем перебування, рисами характеру та вподобання.

    Розповідь бібліотекаря про талановитого митця і культурного діяча супроводжується демонстрацією перегляду електронної презентації твору «Україна в огні».

     Переглянуті матеріали дають можливість учням поглибити знання з історії Другої Світової війни; створити уявлення про  життя письменника воєнного періоду; продовжувати виховувати любов і почуття гордості за подвиг українського народу і воєнні роки.

     Презентацію відвідали 15 читачів.

Бібліотекарі ліцею: Ковальчук С.Ф. Гордійчук Г. П

Переглядів: 541 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

     Мета: Удосконалювати навички  проблемного аналізу художнього твору; виховувати повагу до землі батьків, історичного минулого.

     До 60-річчя написання кіноповісті «Зачарована Десна» в шкільній бібліотеці  24.11.2015 р.  пройшла прем’єра книги, під час якої бібліотекар ознайомила з характеристикою кіноповісті,трагедією і величчю народної душі в довоєнному селі; про неповторну чарівну красу природи.

     Більш того під час заходу учні ознайомилися  також з електронною презентацією про біографію та творчість О. Довженка. Доповненням до заходу стала виставка книг однієї назви «Благословенна будь, моя незаймана дівице Десно.»

     Літературний захід був проведений для учнів 11-а класу, який відвідали 12 учнів.

Бібліотекарі ліцею: Ковальчук С.Ф. Гордійчук Г. П

Переглядів: 471 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

     З метою застерегти підлітків від небезпечного впливу тютюнової залежності, шкідливих наслідків тютюнопаління; стимулювати учнів до дотримання здорового способу життя, виробляти навички охорони власного здоров’я в публічно-шкільній бібліотеці с. Рокитне 20 листопада  було проведено годину здоров’я «Сьогодні бути здоровим – це модно»,  для учнів 9-х класів.

     Бібліотекар розповідала учням про найпоширенішу звичку, яка руйнує здоров’я людини, звідки пішла її корені. Потім дивилися відео про шкоду куріння (https://www.youtube.com/watch?v=RDRNngcv28o).

            Ничипорчук С.Ф

Переглядів: 431 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.12.2015 | Коментарі (0)

9 листопада (понеділок)

Закінчується термін подання:

звіту про суми податкових пільг за три квартали 2015 року;

податкової декларації з податку на прибуток підприємства за три квартали 2015 року платниками, у яких податковий - період дорівнює календарному кварталу (разом з відповідною податковою декларацією квартальна фінансова звітність (крім малих підприємств));

 - податкової декларації з податку на додану вартість за ІIІ квартал 2015 року платниками, у яких податковий період дорівнює календарному кварталу;

- податкової декларації платника єдиного податку – фізичної особи – підприємця за три квартали 2015 року платниками, віднесеними до 3 групи;

- податкової декларації платника єдиного податку – юридичної особи за три квартали 2015 року платниками, віднесеними до 3 групи;

- податкової декларації збору за спеціальне використання води за три квартали 2015 року;

податкового розрахунку збору за спеціальне використання лісових ресурсів за три квартали 2015 року;

- податкової декларації збору за місця для паркування транспортних засобів за три квартали 2015 року;

- податкової декларації з екологічного податку за ІІІ квартал 2015 року;

- податкової декларації зі збору за користування радіочастотним ресурсом України за ІII квартал 2015 року;

- податкового розрахунку з плати за користування надрами для видобування корисних копалин за ІІІ квартал 2015 року;

- податкового розрахунку з плати за користування надрами в цілях, не пов’язаних з видобуванням корисних копалин, за ІIІ квартал 2015 року;

... Читати далі »

Переглядів: 730 | Додав: WWWWW_W | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (0)

      Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 14.09.2015 № 923 «Деякі питання проведення в 2016 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти» (із змінами) зовнішнє незалежне оцінюваннярезультатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти (ЗНО), в 2016 році проводитиметься з 5 травня до 10 липня.

     Особи, які зареєструються для проходження ЗНО, матимуть можливість скласти тести з ЗНО таких предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської мови, іспанської мови, німецької мови, російської мови, французької мови. Кожен учасник ЗНО матиме право скласти тести не більш як ізчотирьох навчальних предметів.

     Для всіх випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2016 року результати ЗНО з української мови і літератури зараховуватимуться як оцінки за підсумками державної підсумкової атестації, що визначатимуться на основі кількості балів, набраних за виконання завдань лише з української мови. Також як результати ДПА зараховуватимуться результати складання тестів із математики або історії України (період ХХ – початок ХХІ століття).

     Наказ Міністерства освіти і науки України від 14.09.2015 № 923 (із змінами), зареєстрований в Міністерстві юстиції України 28 вересня 2015 року за № 1152/27597, буде опубліковано 30 жовтня 2015 року в офіційному виданні «Офіційний вісник України», № 84. Наказ набирає чинності в день його опублікування. 

7 нововведень у вступній кампанії 2016 року.

     1. Набір на освітньо-кваліфікаційні рівні вищої освіти молодого спеціаліста та спеціаліста в 2016 році відбуватиметься востаннє. Також вперше умови прийому до Вищих навчальних закладів України охоплюють ступені молодшого бакалавра та доктора філософії.

     2. Набір студентів до ВНЗ на всі ступені та освітньо-кваліфікаційні рівні у 2016 році буде здійснюватись за новим єдиним Переліком галузей та спеціальностей, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2015 року № 266.

     3.Також закон «Про Вищу освіту» передбачає деякі зміни моделі держзамовлення, згідно з якими Міністерство освіти і науки визначатиме загальну кількість бюджетних місць за спеціальностями та спеціалізаціями окремих спеціальностей. У свою чергу, вищі навчальні заклади встановлюватимуть мінімальні та максимальні обсяги вступників, які вони можуть і готові прийняти. Розподіл вступників по ВНЗ, з урахуванням їх пріоритетів, здійснюватим ... Читати далі »

Переглядів: 397 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.10.2015 | Коментарі (0)

        З метою розкрити учням сторінки історії України, яку називають козацькою, розширювати світогляд, розвивати пізнавальні інтереси 1 жовтня 2015 року, з учнями 5-го  класу був проведений у бібліотеці конкурс-гра «Козацька слава», який присвячений Дню українського козацтва. Перш ніж розпочати конкурс учнів ознайомили з обставинами, за яких  українці створювали козацькі товариства; з козацьким життям, адже у такий спосіб учні не тільки здобувають знання, а й  одержують уроки національної свідомості.

На заході були присутні 20 учнів  та класний керівник О. Череватенко. Учні змагалися між собою командами та окремо. Також в кінці гри учнів ознайомили з ілюстрованим стендом «Україна Козацька», який оформлений до Дня українського козацтва.

Бібліотекарі: Гордійчук Г. П. ,Ковальчук С.Ф.

Переглядів: 5620 | Додав: WWWWW_W | Дата: 13.10.2015 | Коментарі (14)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 24 25 »
Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 ¦ Розробка та дизайн: Іван Соколов
Хостинг від uCoz